Semerkand Ungdoms Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik handler om, hvordan Semerkand Ungdom håndterer dine personoplysninger. De oplysninger, som vi behandler, kan være oplysninger vi har fået fra dig eller vi kan have opsamlet dem, når du har besøgt vores hjemmeside, eller da du har tilmeldt dig vores arrangementer.

Dataansvarlig

Semerkand Ungdom er dataansvarlig for de oplysninger, som opsamles fra medlemmer og besøgende på vores hjemmeside.

Semerkand Ungdom sørger for behandlingen af personoplysninger, som er i overensstemmelse med den gældende lovgivning.

Vores kontaktoplysninger er:

Semerkand Ungdom
CVR-nr.: 32702341
Jægerbuen 6
2635 Ishøj
Telefon: 27 12 10 10

Har du spørgsmål til denne privatlivspolitik, behandlingen af dine oplysninger eller mistanke om manglende overholdelse, kan du kontakte Semerkand Ungdom på Kontakt@semerkandungdom.dk

Aldersgrænse

I tilfælde af at du er under 15, skal dine forældre/værger hjælpe dig med at melde dig ind som medlem. Ved deltagelse til udflugter skal dine forældre/værger hjælpe dig med at læse betingelserne for din deltagelse igennem.

Behandlingsområder

Disse almindelige, fortrolige og følsomme personoplysninger om dig kan vi indsamle og behandle:

Som gæst hos os:

Navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, kontaktoplysninger på pårørende.

Som medlem hos os:

Navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, e-mailadresse, fødselsdato, køn, kontaktoplysninger på pårørende, medlemsnummer.

Som pårørende til et medlem hos os:

Navn, adresse, postnummer, by, mobilnummer, e-mailadresse.

Som leder eller frivillig hos os:

De oplysninger vi indhenter i forbindelse med dit/din medlemskab/funktion som beskrevet ovenfor samt CPR-nr. til indhentning af børneattest.

Hjemmeside besøgende:

Vi benytter cookies på vores hjemmeside for at forbedre brugeroplevelsen via fx brugerstatistik.

Cookies:

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer for cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt, at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvad bruges mine oplysninger til?

Hvordan dine oplysninger bruges, afhænger af, om du er medlem, pårørende til et medlem, frivillig, eller bruger af vores hjemmeside.

Er du gæst hos os, bruger vi dine personoplysninger til at:

  • Kontakte dine pårørende ved uheld eller andet
  • Oprette deltagerlister til arrangementer

Er du medlem hos os, bruger vi dine personoplysninger til at:

  • Administrere dit medlemsforhold
  • Sende dig nødvendig information om dit medlemskab
  • Opkræve kontingent
  • Hjælp vedrører dit medlemskab
  • Oprette deltagerlister til arrangementer

Er du pårørende til et medlem hos os, bruger vi dine personoplysninger til at:

  • Opkræve kontingent for dit barns medlemskab
  • Sende dig nødvendig information om dit barns medlemskab
  • Kontakte dig i tilfælde af uheld eller andet vedr. dit barn
  • Hjælpe dig til at kunne administrere dit barns medlemsforhold

Er du leder eller frivillig hos os, bruger vi dine personoplysninger til at:

  • Administrere dit medlemsforhold
  • Sende dig nødvendig information om dit medlemskab
  • Opkræve kontingent
  • Hjælp vedrører dit medlemskab
  • Indhente en børneattest på dig
  • Oprette deltagerlister til arrangementer

Almindelige personoplysninger:

Ved medlemskab hos Semerkand Ungdom er det nødvendigt for os at behandle dine almindelige personoplysninger for at kunne indgå aftalen med dig eller dit barn. Vi er retligt forpligtet til at gemme regnskabsoplysninger i op til fem år pga. bogføringsloven. Efter 5 år fra din eller dit barns udmeldelse vil oplysningerne blive anonymiseret i vores medlemssystem.

Anvendelse af billeder:

Billeder bruges til vores hjemmeside www.Semerkandungdom.dk og på vores Facebook side ”Semerkand Ungdom”. Derudover bruges billeder til publikationer, hvori Semerkand Ungdom indgår. Billederne anvendes i forbindelse med Semerkand Ungdoms værdier.

Der anvendes også situationsbilleder til at vise omgivelserne af en bestemt situation. Der vil derfor opstå situationer, hvor man kan genkende et medlem/sit barn på nogle af vores situationer, dog er vores hensigt af få vist aktiviteten.

Vi anvender portrætbilleder til at angive de ansvarlige der befinder sig i bestyrelsen for Semerkand Ungdom. Portrætbilleder tages kun ved mundtligt samtykke og kan til enhver tid trækkes tilbage.

Som medlem har man altid muligheden for at tilbagetrække sit samtykke. Billeder af medlemmer der ikke har angivet samtykke vil ikke bruges på sociale medier. Hvis du vil tilbagekalde et samtykke, kan du skrive til kontakt@semerkandungdom.dk

Det ovenstående er også gældende for videooptagelser.

Hvem deler vi dine personoplysninger med?

Vi kan dele dine personoplysninger med vores leverandører og samarbejdspartnere. Det betyder, at vi kan dele dine oplysninger med f.eks. vores bank.