Medlemskab

Hvem kan blive medlem?

Semerkand Ungdom er åben for alle der kan stå inde for vores formål. Vi har en åben struktur og alle inviteres til at yde sit for at vi får stablet spændende aktiviteter der dels kan fange de flestes interesse, men som samtidig også kan give det nødvendige input til at se tingene fra et andet perspektiv.

Semerkand Ungdom er til for alle uanset religion og etnisk oprindelse. Vi har i øjeblikket lidt over 600 medlemmer fordelt i hele landet. Derudover kan enhver der kan stå inde for vores formål blive medlem.

Koster jeres aktiviteter noget?

Deltagelse i social, sportslige og kulturelle aktiviteter kræver ikke medlemskab og koster ikke noget (med mindre der står et deltagergebyr), men man opfordres til at blive medlem.

Hvad koster det at blive medlem?

Medlemskab kontingenter fastsættes på lokalafdelingernes generalforsamlinger. I øjeblikket, for alle vores lokalafdelinger, koster et medlemskab 100,- pr. år og betales via Betalingsservice, betalingskort, Mobilepay eller kontant. Hvis du gerne vil betale dit kontingent via Mobilepay så skriv venligst dit fulde navn og hvilket år dit kontingent vedrører i tekstfeltet.

Eksempelvis “Ümit Kart Kontingent 2018” eller “Ümit Kart K2018”. Hvis du er forælder og også ønsker at betale for dit barn skal du huske at betale i to omgange, medmindre du kender medlemsnummeret på dig selv og dine børn. Eksempelvis “X1, X2, X3 Kontingent 2018” eller “X1, X2, X3 K2018”

Hvordan bliver jeg medlem?

Du bliver medlem ved at udfylde en medlemsblanket i en af vores lokalafdelinger eller ved at trykke på nedenstående knap.

Klik her for tilmelding